Balkonsko okno FGH-V P2 Galeria

.

Novo okno iz družine velikih, dolgih strešnih oken FAKRO, pri katerem obe odprti krili tvorita majhen balkon. Gornje krilo z velikim kotom odpiranja navzgor (45°) in spodnje krilo, ki ga potisnemo navzven ter varnostno učvrstimo, omogočata enostaven izstop iz prostora. Zelo hitro smo na svežem zraku, se nastavimo sončnim žarkom, uživamo v neomejenem razgledu, lahko pa tudi zelo praktično prezračimo svojo posteljnino, obleko itd.

Ko spodnje krilo s potiskom naprej odpremo, istočasno izvlečemo na obeh straneh okna zložljivi ograji, ki sta integrirani v celotni konstrukciji tega strešnega okna. Stranski ograji in spodnje krilo, ki jih v skrajni točki učvrstimo, poskrbijo za našo ustrezno varnost pred padcem s strehe. Ko balkonsko okno FGH-V P2 zapremo, se stranski ograji avtomatsko zložita v okensko konstrukcijo in sta skriti pod pokrivnimi pločevinami. Ograji na strehi nista vidni, zato je zaprto balkonsko okno po obliki povsem enako vsem ostalim strešnim oknom. Skriti ograji pa sta tudi dobro zaščiteni pred zunanjimi vremenskimi vplivi ter umazanijo. Obe krili sta zastekljeni s P2 izolacijskim steklom, ki ima zunanjo šipo kaljeno, notranjo pa varnostno, dvojno lepljeno šipo. Zunanji del izolacijskega stekla je prevlečen s samočistilnim sredstvom, tako da nakopičeno umazanijo vsak dež sproti odplakne.

Balkonsko okno FGH-V P2 nam s svojo velikostjo in vgrajenim avtomatskim zračnikom V40P v stanovanju ustvarja zelo prijetno in zdravo mikroklimo.

Mere strešnih balkonskih oken: 78x255 in 94x255

Dovoljen strešni naklon: 35-55°

 

 

 Odprto balkonsko okno tvori koristen strešni balkon

Pri zaprtem balkonskem oknu ostaneta varnostni ograji v konstrukciji okna

strešna balkona v horizontalni kombinirani

vgradnji

Na voljo od sredine 2011